Smarte fôringsautomater for katter!

Visste du at det finnes fôringsautomater for katter? På nettsiden vår finnes det noen forskjellige fôringsautomater som er perfekte å bruke ved mange forskjellige anledninger! Her forteller vi litt om hvordan de fungerer og når de kan være gode å bruke.

Fôringsautomater er ypperlige å bruke hvis du for eksempel har en katt som spiser all maten på en gang. Fôringsautomater bidrar til å spre maten utover dagen, og at katten får i seg riktig mengde mat til rett tid. Hvis du ønsker at katten din skal ha flere måltider per dag, men ikke har mulighet til å gi alle måltider (fordi du f.eks. er på jobb), er det hensiktsmessig å ha en slik fôringsautomat.

Det finnes også fôringsautomater som leser av chipen, det vil si at kun riktig katt kan åpne fôringsautomaten. Det egner seg hvis du for eksempel har flere katter som har behov for ulikt fôr, hvor det er viktig at riktig katt får riktig fôr. Det kan også passe hvis du for eksempel har en katt som er veldig glupsk og en katt som ikke er like glad i mat. Fôringsautomater med chips sørger da for at den matglade katten kun får spise maten sin.

På nettsiden vår finnes det noen forskjellige varianter av fôringsautomat . Vi har en hvor det er 3 avdelinger for mat, og en med 5 avdelinger. Automatene har en skjerm hvor du enkelt kan stille inn når de ulike rommene skal åpnes. Delene til fôringsautomaten kan vaskes i maskin.

Det er viktig å huske at en fôringsautomat ikke erstatter oppsyn og selskap av katten din. Katten din har fortsatt behov for tilsyn, omsorg og kjærlighet hver dag. Fôringsautomaten er kun for å gjøre fôringene jevnere og mer kontrollert.

Hvis du er interessert i å kjøpe en fôringsautomat til katten din eller kattene dine, er det bare å sjekke ut våre forskjellige alternativer på nettsiden vår!

Dele:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Relatert

Relaterte innlegg