Alt du trenger å vite om kattegress!

Har katten din problemer med irriterende hårballer? Da kan det være på tide å prøve kattegress. Nedenfor har vi samlet all informasjonen du trenger!

Kattegress er et kosttilskudd for katter som har mange gode egenskaper. Til å begynne med renser det magen, men det er også bra for fordøyelsen. Kattegresset bidrar til å forhindre utseendet av ubehagelige hårballer. I tillegg synes katter som regel at kattegress er veldig godt!

Kattegress kan enkelt dyrkes selv, og det kan gjøres enten innendørs eller utendørs. På nettsiden vår er det kattegress å kjøpe, som kommer i en ferdig boks. Klikk HER for å komme til produktet! Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann og sørge for at boksen står i et varmt og lyst område. Så er det bare å vente på at kattegresset skal gro. Kattegresset er klart til bruk når det er ca 5-10 cm langt.

MERK! Pass på at katten din ikke spiser for mye kattegress. Hvis du merker at katten din liker kattegress veldig godt, må du kanskje fjerne kattegresset for å kontrollere inntaket.

Dele:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Relatert

Relaterte innlegg